Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 20 Nisan 2018 - 12:09 Yorum: 0

Pervari’ye 4 kütüphane kuruldu

Siirt'in Pervari Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının girişimleri ile "İstanbul Ticaret Üniversitesi Toplumsal Artı Platformu" tarafından ilçe merkezinde...

Pervari’ye 4 kütüphane kuruldu

Siirt'in Pervari Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının girişimleri ile "İstanbul Ticaret Üniversitesi Toplumsal Artı Platformu" tarafından ilçe merkezinde 2, köy okullarında 2 olmak üzere 4 Kütüphane kuruldu. Her kütüphaneye bin kitap bağışı yapıldı.

Pervari ilçesine önemli bir eğitim desteği verildiğine vurgu yapan İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, Pervari ve İstanbul arasında kurulan gönül köprüsünün eğitim yardımlarıyla taçlandığı belirterek, İstanbul Ticaret Üniversitesine ve öğrenci topluluklarına teşekkür etti.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Toplumsal Artı Platformu Başkanı İbrahim Gül'de Pervari ilçesi ile güçlü bir "Gönül Köprüsü" kurulduğuna işaret ederek, Pervari ilçesinde bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Doğası ve misafirperverliği ile ilçeye hayran kaldıklarını, tekrar geleceklerini kaydeden Gül, öğrenci topluluğu olarak, eğitim yardımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Pervari’ye 4 kütüphane kuruldu

Pervari’ye 4 kütüphane kuruldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber