Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 20 Kasım 2018 - 16:53 Yorum: 0

Pervin Mıdık: “Genç görünmek için yaşlanmayı beklemeyin”

Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Pervin Mıdık, özellikle kadınların genç görünmek için önceden tedbir almak yerine yaşlanmayı ya da cilt problemlerinin...

Pervin Mıdık: “Genç görünmek için yaşlanmayı beklemeyin”

Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Pervin Mıdık, özellikle kadınların genç görünmek için önceden tedbir almak yerine yaşlanmayı ya da cilt problemlerinin oluşmasından sonra çözüm aramalarının daha çok maliyetli, hem de uygulamaların daha uzun zaman aldığını öne sürdü.

Uzman Pervin Mıdık en çok "benim cildimde çok problem yok ki ne diye cilt bakımı uygulatayım ya da ev devam ürünleri kullanayım" gibi sözleriyle karşılaştığını ifade ederken, özellikle kadınlarda 30 yaşından sonra cildin kolojen dokusunun düşmeye başladığını belirtti. Mıdık konuyla ilgili açıklamasının devamında şunları belirtti; "30 yaşından sonra cildin kolojen dokusunun düşmeye başlar. Hücre yenilenmesi yavaşlamaya başlar ve bunun yanında alkol, sigara, uykusuzluk, yağlı yiyecekler, az su tüketimi ve güneş ışınları da devreye girince cilt sorunlarımız oluşmaya başlar. Kırışıklık, yağlanma, acne, leke, gözenek problemleri vb. birçok sorun oluşur. Eski sıkılıkta olmadığı için yüz ovalimiz bozulabilir ve daha yorgun görünebiliriz. Renk eşitsizlikleri oluşur. Türkiye'de her 10 kişiden 8'inde leke problemleri ile karşılaşıyoruz. Cilde iyi bir nem sunamamakla başlıyor aslında sorunlar. Cilt bakımı yaptıran kişilerin cilt sağlığı daha kuvvetli olur. Ev devam ürünleri ile desteklemek dış etkenlere karşı cildi daha kuvvetlendirir. Cilt tedavileri ise cildin yapılanmasını hücre yenilenmesini destekler. Böylece siz daha sağlıklı bir cilt ile 10 yaş bile cilt yaşınız genç kalarak yaşlanırsınız. Unutmayın en değerli giysimiz önce cildimiz." Dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber