Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ağustos 2016 - 16:43 Yorum: 0

Petrol Caddesinde asfaltlama çalışması başladı

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılı asfalt çalışmaları kapsamında şehrin birçok noktasında asfalt öncesi hazırlık...

Petrol Caddesinde asfaltlama çalışması başladı

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2016 yılı asfalt çalışmaları kapsamında şehrin birçok noktasında asfalt öncesi hazırlık ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Adıyaman Belediyesi tarafından yoğun bir şekilde sürdürülen asfaltlama çalışmaları şehrin birçok noktasında aralıksız devam ediyor. Daha önce Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Petrol Caddesi'nde asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, diğer mahallelerde de çalışmalarını yürütüyor.

Petrol Caddesindeki çalışma ile ilgili kısa bir bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğü kavşağından başlayan asfalt çalışmalarının ardından yolda kavşak ve ışıklandırma gibi diğer çalışmalarda hızlı bir şekilde yapılacak" dedi.

Şehrin değişik noktalarındaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini de sözlerine ekleyen yetkililer, "Flamingo Yolu'nun yanı sıra, Siteler Mahallesi 2015, 2016, 2019, 2020 ve 2201. sokaklarda asfaltlama öncesi freze işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca, Yeşilyurt Mahallesi 21205 ile 21206. sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapılıyor" şeklinde bilgi verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber