Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Hibe - Proje - Burs 15 Ağustos 2014 - 18:33 Yorum: 0

Peugeot’dan "Engelsiz Ürün Gamı"

Peugeot, 2013 yılında hayata geçirilen ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından desteklenen "Peugeot ile Engelsiz Yaşam" projesi kapsamında Peugeot "Engelsiz Ürün Gamı"nı pazara sunuyor.

Peugeot’dan 'Engelsiz Ürün Gamı'

İSTANBUL - Peugeot,  2013 yılında hayata geçirilen ve T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından desteklenen "Peugeot ile Engelsiz Yaşam" projesi kapsamında Peugeot "Engelsiz Ürün Gamı"nı pazara sunuyor.

Peugeot açıklamasına göre, program kapsamında araç satın almak isteyen engelli müşterilere Peugeot Fransa onaylı özel sürüş aparatları tavsiye ediliyor. Ayrıca tekerlekli sandalye taşımak üzere dönüştürülmüş Partner Tepee araçlar sunuluyor.

Peugeot Yetkili Satıcısı’larına gelecek olan engelli müşteriler "Engelliler ile Doğru İletişim" eğitimi almış olan personel tarafından karşılanacak, kendilerine en uygun araç ve donanıma en güvenli şekilde ve en uygun koşullarda ulaşma imkanına sahip olacak.

Peugeot, bu program dahilinde bedensel engellilerin otomobil kullanmalarını kolay ve rahat hale getirecek, hareket özgürlüğü sağlayacak sürüş donanımları sunuyor.

Müşterinin zevkinize uygun bir model, araçlara uygun olarak tasarlanmış şekilde ihtiyaca göre dönüştürüyor.

Kullanılan donanımlar yüksek teknoloji ile üretilmiş ve Peugeot merkezi tarafından onaylanmış ürünlerden oluşuyor ve montajları uzman bir ekip tarafından yapılıyor. İstenilen dönüşüm gerçekleştikten sonra araç garantisi devam ediyor.

Peugeot ürün gamında bulunan tüm otomatik vitesli binek otomobiller ilgili aparatlar ile donatılabiliyor. Araçların satışı da ayrı bir kanal üzerinden ÖTV istisnasının yanı sıra uygulanan özel indirimler ile Peugeot Yetkili Satıcıları’nda gerçekleştiriliyor.

Yasal zorunluluk gereği yapılan özel tertibat kişinin engeli ile uyumlu olmalı. Bu kapsamda hareket ettirici aksam olarak debriyaj, fren ve gaz  pedalları ile vites kolunda sabitlenmiş bir şekilde özel tertibat yapılması gerekiyor. 

ETİKETLER: Peugeot
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber