Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 19 Nisan 2015 - 16:26 Yorum: 0

Peygamber Efendimizi iyi öğretelim ve anlatalım

Topsöğüt “Yeşil Konak” Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı

Peygamber Efendimizi iyi öğretelim ve anlatalım

Yeşilyurt Belediyesi Topsöğüt “Yeşil Konak” Öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle düzenledikleri programda Kuran- Kerim ve İlahiler okudu. Topsöğüt “Yeşil Konak” Öğrencileri kısa sürede hazırlanarak gerçekleştirdikleri program ile katılanlar duygu dolu anlar yaşattı.

Yeşilyurt Belediyesi Topsöğüt Yeşil Konak’ta gerçekleşen “ Kutlu Doğum Haftası” etkinliğine Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Topsöğüt Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Topsöğüt Yeşil Konak öğrencileri tarafından okunan Kuranı Kerim, İlahi ve Şiirlerle başlayan etkinlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Hz. Muhammed ( S.A.V ) yüce ahlakını anlatan “O’ nu Yaşamak” adlı kitabı vatandaşlara hediye etti.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed ( S.A.V ) en iyi şekilde anlamak adına düzenlenen etkinlikten dolayı Topsöğüt Yeşil Konak Öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

POLAT, “ÖZELLİKLE ANNELERİMİZDEN RİCA EDİYORUM, ÇOCUKLARIMIZA PEYGAMBER EFENDİMİZİ ÖĞRETELİM, ANLATALIM”

Konuşmasında Hz. Muhammed ( S.A.V )’in insanlık için en güzel örnek olduğunu vurgulayan Başkan Polat, “Topsöğüt Yeşil Konak Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi böylesine güzel bir etkinlik düzenledikleri için yürekten kutluyorum. “Kutlu Doğum Haftası” vesilesiyle çeşitli etkinliklerle Alemlerin Efendisi olan Hz. Muhammed ( S.A.V )’i en iyi şekilde anlamaya çalışıyoruz. Peygamber Efendimizi çok iyi tanımamız ve anlamamız lazım. Alemlerin Efendisini iyi anlamaz ve öğrenmezsek, komşuluk ilişkilerini, fakir fukaraya yaklaşımını, kötü olaylar karşısında sabrını ve metanetini bilmesek örnek almamız mümkün mü? Peygamber Efendimizin doğumu, çocukluğu, gençliği, Peygamberliği ve ölümü bize ibret ve ders veriyor, özellikle annelerimizden rica ediyorum çocuklarımıza Peygamber Efendimizi iyi öğretelim ve anlatalım” dedi. 

Hz. Muhammed’in Hayatını ve yüce ahlakını anlatan “O’nu Yaşamak” adlı kitabı vatandaşlara ücretsiz dağıttıklarını belirten Başkan Polat, “Bu etkinliklerle amaç Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)  en güzel şekilde anlaşılmasıdır, elimizden geldiğince buna vesile olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber