Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 10 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

PFDK'dan Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası

Sarı-lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Mersin İdmanyurdu maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle tribün kapatma cezası aldı

PFDK'dan Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası

İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası verdi.

Yapılan açıklamada, Mersin İdmanyurdu ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, ayrıca bu eylemin kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu maçta 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı sarı-lacivertlilere tribün kapatma ve 2 bin 500 lira para cezası verildiği duyuruldu.

Fenerbahçe, bu cezasını, Türkiye Kupası'nda oynayacağı ilk deplasman karşılaşmasında çekecek.

Öte yandan, aynı müsabakada Mersin İdmanyurdu ise taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ile spor ahlakına aykırı pankart açılması nedeniyle toplam 25 bin lira para cezası aldı.

 

- Bursasporlu Volkan Şen'e 2 maç ceza

 

Kurul, Ziraat Türkiye Kupası'nda yapılan Bursaspor-Gençlerbirliği karşılaşmasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle Bursasporlu futbolcu Volkan Şen'e 2 resmi müsabakadan men ile 8 bin 500 lira para cezası uyguladı.

Bu müsabakada Bursaspor Kulübü'ne de taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 10 bin lira para cezası verildi.

Ayrıca, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Galatasaray-Manisaspor maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp 5 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber