Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 30 Mayıs 2016 - 14:23 Yorum: 0

Piezo Cerrahisi İle Operasyon Sonrası Oluşan Ağrılara Son

Op.Dr.Bülent Koç, burun ameliyatlarında oluşan ağrı, sızı, ve morlukların artık mazide kaldığını ve "Piezo Cerrahisi" ile ses dalgalarıyla kısa sürede...

Piezo Cerrahisi İle Operasyon Sonrası Oluşan Ağrılara Son

Op.Dr.Bülent Koç, burun ameliyatlarında oluşan ağrı, sızı, ve morlukların artık mazide kaldığını ve "Piezo Cerrahisi" ile ses dalgalarıyla kısa sürede ağrısız, sızısız mükemmel bir buruna kavuşmanın artık hayal olmadığını söyledi.

Rinoplasti Merkezi'nden Op.Dr.Bülent Koç, "Piezo Cerrahisi ile burnun tepeden tırnağa her şeyini değiştirebilirsiniz. Burun kemeri varsa burun kemeri alınır. Genişse daraltma yapılabilir. Dar ise genişletilebilir. Uzunsa kısaltılabilir veya kısa ise uzatılabilir. Basık bir burnun basıklığını giderebilir veya çıkık bir burnu biraz daha basık hale getirebilirsiniz" dedi.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bu yeni yöntemin tüm bilinmeyenlerini ele alan Op.Dr.Bülent Koç, "Uzun yıllardır bunun estetiği sonrasında görülen ödem ve morluklar artık mazide kalıyor.Günümüzde hala burun kemikleri çekiç ve keski kullanarak kesilmektedir. Fakat bu yeni yöntem ile bütün bunlara son veriyoruz" diye konuştu.

Op. Koç, "Piezzo Cerrahisi ile hem daha başarılı sonuçlar elde ediliyor hem de hasta konforu artıyor. Gözaltı morluklarını ve şişliklerini de en aza indiren bu yöntem burun estetiğinin geleceği olarak görülüyor. Ayrıca kemik dokusunda yapılan düzgün kesiler sayesinde kemik daha iyi şekillendiri­lerek istenilen estetik başarıya daha fazla yaklaşılıyor. İşlem yapılırken çevredeki sinir ve damar yapıları neredeyse hiç zarar görmeyerek eskisi kadar orijinal ve sağlıklı kalmaktadır. Böylece uzun dönemde kemik yapınız çok sağlıklı kalarak yıllara ve darbelere karşı daha dayanıklı oluyor. Çok kısa zamanda iyileşme sağlana­rak günlük yaşantınıza, işinize de daha çabuk dönebiliyorsunuz. Artık burun estetiği sonrası birkaç günde günlük yaşantınıza ve işinize dönebiliyorsunuz" diye konuştu.

Op.Dr. Bülent Koç, bu tür operasyonlarda doktor faktörünün de çok önemli olduğunu belirterek, "Burun estetiği dünyadaki en zor ve komplike estetik ameliyatlarından biridir. Özellikle burun ile uğrasan spesifik çalışan doktorlar bu ameliyatlarda daha başarılı olabilmektedir. İyi bir doktorun özellikle estetikle uğraşacak, teknolojiyi iyi takip edecek ve kendini sürekli yenilemesini bilecek özelliklere sahip olması gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber