Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Pınar Karşıyaka'nın aklı Gran Canaria maçında

Türkiye Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gaziantep'e mağlup olan yeşil kırmızılı ekip, çarşamba günü ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında İspanyol ekibi Gran Canaria'yı ağırlayacak

Pınar Karşıyaka'nın aklı Gran Canaria maçında

İZMİR (AA) - Türkiye Basketbol Ligi'nde Royal Halı Gaziantep'e 71-66 mağlup olan Pınar Karşıyaka, çarşamba günü ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında İspanyol ekibi Gran Canaria'yı konuk edecek.

Ligde maç eksiği bulunan Galatasaray Liv Hospital'ın 2 puan önünde 4. durumda bulunan Pınar Karşıyaka, bu sezon 9. mağlubiyetini yaşadı. İç sahada daha önce Fenerbahçe Ülker, Trabzonspor Medical Park, Beşiktaş İntegral Forex'le yenilen Pınar Karşıyaka, Royal Halı Gaziantep'ten de mağlup ayrıldı.

Ligde gelecek hafta Trabzonspor Medical Park'la deplasmanda karşılaşacak Pınar Karşıyaka, hafta içinde ULEB Avrupa Kupası'nda yarı finale yükselme mücadelesi verecek. Pınar Karşıyaka'nın ilk maçta 10 sayı farkla yenildiği Gran Canaria'yı elemesi için rakibini en az 11 sayı farkla mağlup etmesi gerekiyor.

Pınar Karşıyaka ile Gran Canaria arasındaki müsabaka 25 Mart Çarşamba günü saat 20.45'te Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak.

- "Farkın çok önemli olduğunu düşünmüyorum"

Pınar Karşıyaka'nın milli basketbolcusu Barış Hersek, yaptığı açıklamada, çarşamba günü Gran Canaria ile önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

İspanya'daki müsabakada iyi oynadıklarını kaydeden Barış Hersek, şöyle konuştu:

"Ancak son dakikalarda farkın 10 sayıya çıkmasını engelleyemedik. Bu farkın çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Oradaki maçta eksiklerimizi gördük, bu doğrultuda hazırlanıp, taraftarımızın desteğiyle turu atlamamız için gerekli olan en az 11 sayılık farkı yakalamak için çaba göstereceğiz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber