Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 14 Kasım 2017 - 15:33 Yorum: 0

Pınarbaşı Belediye Meclis Üyesi’nden 7 kişi MHP’den istifa etti

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ın MHP'den istifa ettiğini açıklamasının ardından, Belediye Meclis Üyesi 7 kişi de MHP'den istifa ettiklerini...

Pınarbaşı Belediye Meclis Üyesi’nden 7 kişi MHP’den istifa etti

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ın MHP'den istifa ettiğini açıklamasının ardından, Belediye Meclis Üyesi 7 kişi de MHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

İstifa dilekçelerini seçim kuruluna sunan 7 Meclis Üyesi yaptıkları açıklamada "Belediye Başkanımızla beraber seçim sürecinde Partimizi iktidar yapmak için elimizden geleni yaptık. Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Gördük ki bizlerin mücadelesi hiçbir anlam ifade etmiyormuş. Genel merkezin iktidar olmak gibi bir niyetinin olmadığı da anlaşılmaktadır.

Bu sebeplerden ötürü üzülerek söylemekteyiz ki Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ediyoruz. Bizler Belediye Başkanımızın yanında, ilçemizin hizmetindeyiz. Allah Hayırlı, uğurlu etsin" ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber