Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Eylül 2016 - 08:53 Yorum: 0

Pınarbaşı Belediyesinden bir günde iki açılış

Pınarbaşı Belediyesi 2015 yılında temelini attığı Belediye Sosyal Tesisleri, mini basketbol ve futbol sahası ile çocuk parklarının açılış törenini...

Pınarbaşı Belediyesinden bir günde iki açılış

Pınarbaşı Belediyesi 2015 yılında temelini attığı Belediye Sosyal Tesisleri, mini basketbol ve futbol sahası ile çocuk parklarının açılış törenini gerçekleştirdi.

Arslanbeyli ve Yukarı Borandere Mahallelerinde gerçekleştirilen açılış törenine Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, MHP İlçe Başkanı, Pınarbaşı Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve çok sayıda mahalleli katıldı. Törende konuşan mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Dursun Ataş'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ataş ise, "Yaptığımız bu tesis mahallelerimizin birçok ihtiyacını karşılayacak. Tesisimiz; düğünlerde, toplantılarda, cenazelerde ve her türlü organizasyonda kullanılacak şekilde mahallemizin hizmetine veriliyor. İçerisinde Muhtar makamı, ikinci katında; İhtiyaca göre iki adet lojman ve kütüphane, Bilgisayar sistemi, Mutfağı, Lavabosu, Masası ve Sandalyesi bulunacak. İnşallah ölümden çok düğün olur bu tesisimizde. Bizler kırsalda yaşayan hemşerilerimiz için her türlü yatırımı yapmaya hazırız ve planlamaktayız. Köy isminin mahalleye dönüştürülmesi ile her şey olmuyor, hiçbir yatırım yapmıyorlar. Gördüğünüz gibi bizler elimizdeki imkânları sonuna kadar kullanarak sizler için en iyisini yapmaya çalışmaktayız. Daha yapacak çok işimiz var. Mahallelerimize ve Pınarbaşılı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Konuşma sonrasında Başkan Ataş, mahallelilerle sohbet etti ve ileriye dönük planlamalar hakkında bilgi verdi.

Pınarbaşı Belediyesinden bir günde iki açılış

Pınarbaşı Belediyesinden bir günde iki açılış

Pınarbaşı Belediyesinden bir günde iki açılış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber