Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Ağustos 2016 - 14:08 Yorum: 0

PKK propagandasına 5 tutuklama

Antalya'da terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 üniversite öğrencisinden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PKK propagandasına 5 tutuklama

Antalya'da terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 üniversite öğrencisinden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Akdeniz Üniversitesi'nde terör örgütü PKK ve KCK'nın propagandasını yaptıkları iddiasıyla 8 öğrenciyi gözaltına aldı. Şüphelilerin kampüs içerisinde izinsiz yapılan eylemlerde polise, cam şişe ve taş attıkları ve mukavemette bulundukları belirlendi. Ayrıca şüphelilerin sosyal medya üzerinden örgütün propagandasını yaptıkları tespit edilirken, evlerinde yapılan aramada ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan 8 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. 8 öğrenciden 5'i örgüt propagandası ve görevli polis memuruna mukavemet suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber