Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 09:33 Yorum: 0

PKK'ya silah bırakma çağrısı

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay: "Silah bırakma çağrısı, ülkemizin milli birlik ve kardeşlik projesine olumlu yansıyacak, yeni ekonomik yatırımların da önünü açacaktır"

PKK'ya silah bırakma çağrısı

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Silah bırakma çağrısı, ülkemizin milli birlik ve kardeşlik projesine olumlu yansıyacak, yeni ekonomik yatırımların da önünü açacaktır" dedi. 

Burkay, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın HDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan, İdris Baluken ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile yaptığı görüşmeyi, AA muhabirine değerlendirdi.

Türkiye ekonomisinin büyüme ve demokratikleşme yolunda son yıllarda elde ettiği kazanımları asla kaybedemeyeceğini ve hedeflerinden de taviz veremeyeceğini ifade eden Burkay, "Bu gelişmeler ışığında, silah bırakma çağrısını iş dünyası olarak önemsiyoruz. Bu çağrı, ülkemizde huzur ortamının geliştirilmesi adına önemli bir adım" ifadesini kullandı. 

Burkay, Bursa iş dünyasının nabzını ölçmek için her ay meclis toplantılarında düzenli anket çalışmaları yaptıklarını hatırlatarak, "Bu anket çalışmalarında BTSO meclis üyelerimizin açılım politikalarına tam destek vermesi de bunun en önemli göstergesidir. Silah bırakma çağrısı, ülkemizin milli birlik ve kardeşlik projesine olumlu yansıyacak, yeni ekonomik yatırımların da önünü açacaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber