Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 21:03 Yorum: 0

PKK'ya silah bırakma çağrısı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta bir grup, sivil toplum kuruluşu temsilcisi çözüm sürecine destek için açıklama yaptı.Aralarında ticaret odaları ve şoförler odaları başkanlarının bulunduğu...

PKK'ya silah bırakma çağrısı

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta bir grup, sivil toplum kuruluşu temsilcisi çözüm sürecine destek için açıklama yaptı.

Aralarında ticaret odaları ve şoförler odaları başkanlarının bulunduğu bir grup sivil toplum kuruluşu temsilcisi, son valiler kararnamesiyle Şırnak'a atanan Vali Ali İhsan Su'yu ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Şırnak Valiliği girişinde grup adına açıklama yapan Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, çözüm sürecinin ismini değiştirip gönül süreci yaptıklarını belirterek, "Herkesin bu gönül sürecine destek verip birliğimizi beraberliğimizi paylaşması için katkı sunmasını bekliyoruz. Biz buradan Tekirdağ’a, Antalya’ya Rize’ye selam göndererek, bu sürecin gönül bağını güçlendirmek için herkesin bu çağrıya katkı sunmasını bekliyoruz" dedi.

"Biz artık silahların değil gönüllerin ve kalemlerin çalışmasını istiyoruz" diyen Geliş, şunları kaydetti: 

"En kısa zamanda bölgemizin gelişmesini işsizliğini istihdamına katkı sunacak bu sürecin hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün arkadaşlarımızla beraber canımızı feda etmeye bu sürece hazır olduğumuzu özelikle belirtmek istiyoruz. Katkı sunan herkese de biz torunlarımıza vasiyet edeceğiz. Bu sorunu çözenlere torunlarımız dahi minnettar olacak. Hepsine şimdiden cani gönülden teşekkür ediyoruz. Biz artık silahların değil gönüllerin ve kalemlerin çalışmasını istiyoruz. Bu işlerin kan dökerek değil birbirimizi anlayarak empati yaparak çözüme katkı sunmasını istiyoruz. Silahların bırakılması tabi hepimizin temennisi geleceğimizi artık sorunları tartışarak masada birbirimizi anlayarak çözülmesini büyüklerimizin hepsinden bekliyoruz. Bölge halkı olarak huzur ve refah istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber