Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ağustos 2022 - 20:33 Yorum: 0

Plajdaki duşmatiklerin paralarını çalan hırsızlar yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesinde plajda bulunan duşmatiklerin kutularını kırarak içerisindeki paraları çalan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Plajdaki duşmatiklerin paralarını çalan hırsızlar yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesinde plajda bulunan duşmatiklerin kutularını kırarak içerisindeki paraları çalan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, sabaha karşı İskele Mahallesi Sevgi Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 şahıs plajda bulunan ve belediyeye ait olan, vatandaşların bozuk para atarak duş almak için kullandıkları duşmatiklerin kapalı kutularını kırarak içerisindeki paraları çaldı. Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşlar ile yaptığı görüşmeler neticesinde hırsızlık şüphelilerinin eşgallerini belirledi.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik bölgede yapılan çalışmalar neticesinde eşgale uygun 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin yapılan kimlik tespitinde H.K.E. (26), M.T.O. (30) ve Y.O.K.(22) isimli şahıslar olduğu anlaşıldı. Şüphelilerin yapılan kaba üst aramasında H.K.E isimli şüphelinin üzerinden sap kısmı 10 cm, kesici kısmı 7 cm olan bıçak ve siyah poşet içerisinde 360 adet 1 TL'lik olmak üzere toplamda 360 TL değerinde madeni para, M.T.O. isimli şüphelinin üzerinden ise 4 adet uyuşturucu madde olarak değerlendirilen hap ele geçirildi. 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülürken, üzerinden çıkan malzemeler ve madeni paraya ise el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber