Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 09 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Plakasız ve plakaları okunmayan motosikletler toplanıyor

BALIKESİR (AA) - Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki plakasız ve plakası okunmayan motosikletler toplanıyor.İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan...

Plakasız ve plakaları okunmayan motosikletler toplanıyor

BALIKESİR (AA) - Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki plakasız ve plakası okunmayan motosikletler toplanıyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, havaların ısınmaya başlamasıyla trafikteki motosiklet sayısı arttı.

İlçe halkının güven ve huzurunun sağlanması açısından motosiklet denetimlerine ağırlık veren ekipler, plakasız ve plakaların yazısı silinmiş motosikletleri toplamaya başladı.

Sürücüleri egzoz, kask, ehliyet ve ruhsat konusunda da uyaran ekipler, sürücülerden trafiğe çıkarken dikkatli olmalarını ve halkın huzurunu bozucu hareketlerden kaçınmalarını istedi.

 

ETİKETLER: Balıkesir
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber