Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 15 Ekim 2016 - 13:48 Yorum: 0

Plakayı gizlemeleri de işe yaramadı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ayrı ikametten hırsızlık yapan ve kullandıkları araçı kamera kayıtlarından gizlenebilmek için ön plakasını...

Plakayı gizlemeleri de işe yaramadı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 ayrı ikametten hırsızlık yapan ve kullandıkları araçı kamera kayıtlarından gizlenebilmek için ön plakasını aparat kullanarak, arka plakasında ise oynama ve eksiltme yaparak gizledikleri tespit edilen şüphelilere yakaladı.

9-17 Eylül tarihleri arasında Osmangazi ve Sütlüce mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş kapsamlı araştırma başlattı. Çalışmalar neticesinde olayları 5 şüpheli erkek şahsın gerçekleştirdiği tespit edildi. Kimlik tespiti yapılan şüpheliler V.E. (23) Y.A. (24) H.A (30 ) ile şüphelilerin kullandığı aracın sahibi C.C.M (25) isimli şahıslar dün eş zamanlı aramalarda yakalandı.

Hırsızların plaka gizleme çabası

Şüphelilerin kullandıkları gri renkli aracı; PTS, Mobese ve diğer kamera kayıtlarından gizlenebilmek için ön plakasını aparat kullanarak, arka plakasında ise oynama ve eksiltme yaparak gizledikleri tespit edildi. Araçta yapılan arama da ise olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet tornavida ile araç içerisine gizlenmiş vaziyette 1 adet kurusıkı tabanca ve 15 adet fişek elde edildi.

Yapılan sorgulamada, çeşitli suçlardan toplam 56 adet suç kayıtları bulunan V.E. (23) Y.A. (24) ve H.A (30 ), 3 adet ikametten hırsızlık suçlarından Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber