Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

Platform Adana’dan 65. Hükümet’e Tam Destek

Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, Binali Yıldırım'ın başbakanlığında kurulan, Adana Milletvekili Ömer Çelik'in de AB Bakanı...

Platform Adana’dan 65. Hükümet’e Tam Destek

Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, Binali Yıldırım'ın başbakanlığında kurulan, Adana Milletvekili Ömer Çelik'in de AB Bakanı olarak yer aldığı 65. Hükümet'e başarı dileklerinde bulunarak, Türkiye'nin, 2023 hedeflerine ulaşması için zaman kaybetmeden çalışması gerektiğini söyledi.

Ekonomi ve reform odaklı yeni hükümeti tebrik eden ve başarılar dileyen Saygılı, milletin beklediği, hükümetin de ajandasında olan çalışmaların ivedilikle hayata geçirileceğine olan inanç ve güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Saygılı, şöyle devam etti:

"Terör, ülkemizin ayağında bir ağırlık, kesinlikle çözülmeli. Güçlü irade ile başlanan mücadele sonuçlanmalı. Türkiye, darbe anayasasından kurtarılmalı. Ülkemizin büyümesine, gelişmesine engel olan, pranga olan anayasa kesinlikle değişmeli ve milletin önüne gelmelidir."

"BAŞKANLIK SİSTEMİNE GEÇİLMELİ"

Platform Adana olarak, 2003'ten bu yana gerçekleştirdikleri toplantılarda, Türkiye'nin çıtasının, hedeflerinin, ekonomik ve siyasal vizyonlarının hayata geçirilmesi için kesinlikle başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini vurguladıklarını belirten Ramazan Saygılı, "Gerekli düzenlemeler yapılmalı ve başkanlık sistemi milletimizin onayına sunulmalıdır" dedi.

Yerelde ve uluslararası arenada milletimizin hassasiyetlerini inciten, birliğine, beraberliğine, huzuruna kast eden içeride ve dışarıdaki her türlü odakla etkin mücadeleye devam edilmesi gerektiğinin altını çizen Saygılı, "Ekonomiye öncelik verilmeli; yatırımlara, ihracata ve KOBİ'lere ön açıcı, yönlendirici destekler arttırılarak devam etmeli" ifadelerini kullandı.

AB BAKANI ÇELİK'E TEBRİK

65. Hükümet'te Avrupa Birliği (AB) Bakanı olarak görev alan Adana Milletvekili Ömer Çelik'i de tebrik ederek, başarı dileklerinde bulanan Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AB ile Türkiye arasındaki ilişkiler, Bakanımız Ömer Çelik'le yeni bir ivme kazanacaktır. Müzakere tecrübesine sahip, milletimizin beklentilerine vakıf tecrübeli bir bakanımızla AB-Türkiye ilişkilerinin farklı bir boyutta, Ankara kriterleri çerçevesinde sürdürüleceği konusunda beklentimiz ve güvenimiz tamdır."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber