Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ekim 2020 - 11:13 Yorum: 0

Platformun bu ayki konuğu Askeri Güvenlik ve Strateji Uzmanı Dr. Yusuf Alabarda

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu, bu ayki toplantısında Askeri Güvenlik ve Strateji Uzmanı, Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Yusuf...

Platformun bu ayki konuğu Askeri Güvenlik ve Strateji Uzmanı Dr. Yusuf Alabarda

Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu, bu ayki toplantısında Askeri Güvenlik ve Strateji Uzmanı, Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Yusuf Alabarda'yı ağırlayacak.

Aylık periyotlar halinde toplantılar düzenleyen ve birbirinden önemli birçok konuğu ağırlayan Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformunun bu ayki toplantısında Askeri Güvenlik ve Strateji Uzmanı, Milli Savunma Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Yusuf Alabarda'yı ağırlayacak. Toplantıda, Karadeniz'de Bulunan gaz rezervi, Libya, İdlip ve Doğu Akdeniz'deki enerji mücadelesi ile Azerbaycan, Ermenistan Arasındaki savaş konu ele alınacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber