Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Ağustos 2014 - 12:03 Yorum: 0

Poğaçadan sigara izmariti çıktığı iddiası

Balıkesir'de bir vatandaşın, satın aldığı poğaçada izmarit bulunduğuna ilişkin başvurusunu değerlendiren zabıta ekipleri, söz konusu işletmenin sorumlularına yasal işlem uyguladı

Poğaçadan sigara izmariti çıktığı iddiası

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de bir kişi, satın aldığı poğaçadan sigara izmariti çıktığı iddiasıyla Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şikayetçi oldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğüne başvuran kişi, bir gıda üretim işletmesinden satın aldığı poğaçadan izmarit çıktığını ileri sürdü.

Başvuruyu değerlendiren ve poğaça ile izmariti inceleyen görevliler, söz konusu işletmeye giderek sorumlular hakkında yasal işlem yaptı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Alo Gıda 174" adlı çağrı merkezine durumu bildiren zabıta ekipleri, ayrıca poğaçanın fotoğrafı ile konuyu Karesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne iletti.

Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, halkın sağlığını tehdit eden hiçbir duruma sessiz kalmayacaklarını belirterek, denetimlerin daha da sıklaştırılması konusunda talimat verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber