Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Ekim 2015 - 17:11 Yorum: 0

Polat, 2015 yılı içerisinde 12 kilometreden fazla yol açtık

Yeşilyurt Belediyesi şehrin yoğunlaştığı bölgelerde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Polat, 2015 yılı içerisinde 12 kilometreden fazla yol açtık

Malatya’da hem nüfus hem de trafik yoğunluğunun artması nedeniyle yeni yol güzergâhları açılması, yolların bakım-onarım ve asfaltlanma işlemlerine öncelik verilmesi gerekmekte. Bu konuda ciddi çalışmalar yapan Yeşilyurt Belediyesi şehrin yoğunlaştığı bölgelerde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yeşilyurt Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde alternatif yol güzergâhları oluşturmak adına başlattığı yol açma çalışmaları kapsamında Turgut Özal Bulvarı ile Tevfik Temelli Caddesini bağlayacak ulaşım yolunun açılmasına engel teşkil eden Abdulgaffar Sokak’taki kamulaştırma işlemleri tamamlanan metruk evin yıkımından sonra asfaltlama çalışmalarını başlattı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur POLAT, Başkan Yardımcısı Mehmet ÇINAR’la birlikte Fahri Kayahan Bulvarı ile Tevfik Temelli arasındaki bağlantı yolunda yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN POLAT; 2015 YILINDA 12 KM İMAR YOLU AÇTIK

Başkan Polat; “Bizler ekiplerimizle birlikte gece - gündüz demeden çalışmalarımıza sürekli devam etmekteyiz. Bu bizim çalışma azmimiz ve görev bilincimizdir. Yeşilyurt Belediyesi olarak Ak belediyecilik vizyonuyla geldiğimiz ilk günden beri millete hizmet için sürekli bir koşuşturmaca içerisindeyiz. Birçok alanlarda olduğu gibi yol - asfalt ekiplerimizde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 1 ay önce Abdulgaffar Mahallemizde yol açılmasına engel teşkil eden metruk bir bina mevcuttu. Bu metruk binanın enkaz bedelini ödeyerek kamulaştırma işlemlerini tamamladık ve binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bu geçen süreçte de alt yapı çalışmalarını tamamladık. Bugünde asfalt ekibimizle birlikte asfaltlama çalışmalarına başladık. Bu yol Fahri Kayahan ile Tevfik Temelliyi birbirine bağlayacak. İlerleyen zamanda birkaç bağlantı yolu daha açacağız. Yol açma konusunda da Yeşilyurt Belediyesi olarak bir hedefimiz var yıllık 10 km yeni imar yolu açmayı planladık ve 2015 yılı içerisinde 12 kilometreden fazla yol açtık. Çünkü yol medeniyettir. Yolun bakımı gelişmesi en önemli hizmettir. Bir ülkenin gelişmişliği yollarından belli olur.Yeşilyurt Belediyesi olarak bu yönde tüm çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber