Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:39 Solingen’deki hayatını kaybeden aile kundaklanan evlerinin önünde anıldı21:39 İftar vaktinde husumetlisinin iş yerine ateş etti21:38 Galatasaray, Antalyaspor kampını tamamladı21:38 Şırnak’ta Millet Kıraathanesi törenle hizmete açıldı21:37 Koruyucu aileler ve çocukları iftarda buluştu21:37 CHP Genel Başkanı Özel, Marmaris’te vatandaşlarla buluştu21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 12:43 Yorum: 0

Polat: “94 yıl önceki bu ruh 15 Temmuz darbe girişiminde de kendini göstermiştir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Polat: “94 yıl önceki bu ruh 15 Temmuz darbe girişiminde de kendini göstermiştir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı. Polat, "94 yıl önceki bu ruh 15 Temmuz darbe girişiminde de kendini göstermiştir" dedi.

Başkan Polat yazılı mesajında Türk milletinin kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere eşine az rastlanır birlik ve beraberlik anlayışı ile unutulmayacak bir ders verdiğini belirterek bu milletin hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirdiğini söyledi.

94 yıl önceki bu ruhun 15 Temmuz darbe girişiminde de kendini gösterdiğini dile getiren Polat açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Milletimizin özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz. 30 Ağustos 1922 tarihi, onurlu direnişin bağımsızlık ve Vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği tarih olmuştur. Vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz Hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır.

Bu destansı zafer, vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle milletini ve vatan topraklarını kanının son damlasına kadar koruyan Türk askerinin kudret ve kahramanlığının göstergesi; aynı zamanda milletimizin birlik ve bütünlüğünün de kutsal bir nişanesidir.

Şüphesiz ki 94. Yıl Dönümünü büyük gururla kutladığımız bu büyük zafer, tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir ki; Türk milleti, vatan ve milletinin varlığı ve birliği söz konusu olduğunda, şartlar ne olursa olsun, canını seve seve vermektedir.

Dün olduğu gibi bugün de aziz milletimiz ülkesini tehdit altında gördüğünde olağanüstü bir vatanseverlik ve kahramanlıkla bu tehdidi bertaraf ettiğini, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, ülkesi için çekinmeden canını siper edeceğini her şart ve koşulda göstermiştir.

Bu büyük gün vesilesi ile başta 30 Ağustos Zafer Bayramımız olmak üzere tarihimizin en yakın mücadelesi 15 Temmuz istiklal ve istikbal mücadelesini veren kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber