Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 18 Mayıs 2015 - 18:42 Yorum: 0

Polat İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Düzenlenen Kermese Katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Meşale Derneğinin düzenlediği Kermesin açılışına katıldı.

Polat İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Düzenlenen Kermese Katıldı

Yeni Cami yanında Malatya Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen kermese Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Meşale Derneği Başkanı Tamer Çalhan ve çok sayıda yardımsever vatandaş katıldı.

İhtiyaç sahibi öğrencilere maddi katkıda bulunmak,  burs ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

POLAT " KERMESLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAK İÇİN ARACILIK HİZMETİ VERİYOR"

Kermes açılışına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Öncelikle Kermesin Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kermesler birçok işlemi ve gereksinimleri karşılıyor, ihtiyaç sahiplerine aracılık ediyor. Diğer taraftan ihtiyaç sahibi insanlarımız özellikle kıyafet, ayakkabı konusundaki ihtiyaçlarını piyasa değerinden biraz daha düşük elde ediyorlar. 

Yine çarşı esnafı arkadaşlarımızda hafta içinde öğlen yemeklerini buradan telafi etmiş oluyorlar. Meşale derneği Malatya'mızın güzide derneklerinden bir tanesi, bu tür derneklerin sosyal faaliyetlerinin de yaygınlaşması gerekiyor.  Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Meşale Derneği Başkanı Tamer Çalhan ise "İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için böyle bir kermesi açmış bulunuyoruz. İnşallah onlara burs noktasında, kırtasiye ve kitap noktasında yardımcı olacağız. Kermesimiz 23 Mayıs'a kadar devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber