Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Polat: “Muhtarlarımız daha iyi şartlarda hizmet verecek”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşiltepe Bölgesindeki Cumhuriyet, Gazi ve Atatürk mahalle muhtarlıklarının ortaklaşa kullanacakları Muhtarlık...

Polat:  “Muhtarlarımız daha iyi şartlarda hizmet verecek”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşiltepe Bölgesindeki Cumhuriyet, Gazi ve Atatürk mahalle muhtarlıklarının ortaklaşa kullanacakları Muhtarlık Binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

Mahalle muhtarlarının daha kaliteli mekanlarda halka hizmet ulaştırmalarını sağlamak adına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın talimatıyla 11 muhtar evi tamamlanarak teslim edilmişti. Şimdi ise Yeşiltepe Bölgesine Selçuklu mimarisi ve motiflerini taşıyan üç muhtarlığın ortaklaşa kullanacağı yeni bir muhtarlık hizmet binası kazandırılıyor.

Tam donanımlı modern muhtarlık binalarıyla şehrin görsel zenginliğine farklılık kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşiltepe Bölgesindeki Cumhuriyet, Gazi ve Atatürk mahalle muhtarlıklarının ortaklaşa kullanacakları şekilde projelendirilerek yapımına başlanan Muhtarlık Binasında incelemelerde bulundu.

Mahalle muhtarlarının da katıldığı inceleme gezisi sırasında devam eden inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Polat, muhtarların daha iyi şartlarda hizmet vermeleri adına muhtar evlerinin sayısını artırdıklarını söyledi. Yeşiltepe'de Cumhuriyet, Gazi ve Atatürk mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda ortaklaşa kullanacak modern bir muhtarlık binasının inşaat çalışmaları başlattıklarını ifade eden Polat, "Tasarımında Selçuklu mimarisi ve motiflerine yer verdiğimiz hizmet binamız bu bölgenin sosyal dokusuna hizmet edecek. Hem semt konağı hem de muhtar evi şeklinde projelendirilen binamızda her muhtarımız için ayrı bir oda, toplantı salonları, mescit, lavabo ve WC bulunacak. Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımızdır. Onların çalışma alanlarını kaliteli seviyeye ulaştırmak halkımızın da daha hızlı, kaliteli hizmetler almasına vesile olacak. Bölgemize kaliteli ve modern bir hizmet binası kazandıracağız. Kısa bir zaman içerisinde binanın tüm işlemlerini tamamlayarak muhtarlarımıza teslim edeceğiz. Yeni Muhtarlık Hizmet Binamız şimdiden halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Polat: “Muhtarlarımız daha iyi şartlarda hizmet verecek”

Polat: “Muhtarlarımız daha iyi şartlarda hizmet verecek”

Polat: “Muhtarlarımız daha iyi şartlarda hizmet verecek”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber