Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ramazan 2015 01 Temmuz 2015 - 14:22 Yorum: 0

Polat, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleriyle İftar Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın verdiği İftar davetinde bir araya geldi.

Polat, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleriyle İftar Yaptı

MALATYA - Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın verdiği İftar davetinde bir araya geldi.

Yeşilyurt Şahin Tepesi Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çınar, Mehmet Güner, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ve Aileleri katıldı.

BAŞKAN POLAT, “KARDEŞLİĞE, DAYANIŞMAYA EN ÇOK İHTİYACIMIZIN OLDUĞU BİR DÖNEMDEYİZ”

Oldukça güzel ve samimi bir havada gerçekleşen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya ve Yeşilyurt’un daha iyi noktaya ulaşması için birlikte mesai yaptıkları Belediye Meclis Üyeleri ile Ailelerini iftar yemeğinde ağırladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediyesince verilen iftar yemeklerindeki temel amacın kaynaşma ve dayanışma olduğunu belirten Başkan Polat, “Rahmet ve bereketin en fazla yaşandığı Ramazan Ayı kapsamında verdiğimiz tüm iftar yemeklerin temelinde birlik, sevgi, kaynaşma ve dayanışma vardır. Hepimiz evlerinde bir tas çorbasını içer, yemeğini yiyebilir. Ancak iftar yemeklerinde Ramazan ayının ruhuna yakışan paylaşma ve dayanışma ortamı oluşuyor. Bende eşim ve çocuklarımla birlikte bu iftarlara katılıyorum. Ramazan ayının bereketinden birlikte istifade etmek lazım, Ramazan ayı bizler için çok özel günleri içinde barındıran, dualarımızın kabul olduğu aydır. Birlik ve beraberliğimiz pekişmesi, kardeşlik, dostluk, komşuluk ve akrabalık ilişkileri anlamında çok önemli fırsatlar bizlere sunmaktadır. Kardeşliğe, dayanışmaya en çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Çok daha güzel Ramazan aylarında buluşmak ümidiyle, Rabbim oruçlarımızı kabul etsin” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber