Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Nisan 2014 - 00:23 Yorum: 0

Polatlı Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinliği

ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde görev yapan din görevlilerinden oluşan Polatlı Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında konser verdi.Polatlı...

Polatlı Belediyesi Kutlu Doğum Haftası etkinliği

ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde görev yapan din görevlilerinden oluşan Polatlı Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, MHP Polatlı İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici, Belediye Meclisi üyeleri ve din görevlilerinin yakınları ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Polatlı Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra ilk konser programına katıldığını söyleyen Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, İslam dünyasında var olan Hz. Peygamber sevgisinin, Türklerde daha samimi, daha üst seviyelerde olduğunu ve Kutlu Doğum Haftası gibi vesilelerle anıldığını söyledi.

Başkan Yıldızkaya, şöyle konuştu:

"Açıkça söylüyoruz ki biz O’nu, Hz. Peygamberimizi çok sevdik, seviyoruz ve sevmeye devam edeceğiz. Bugün de ona olan sevgimizden dolayı buradayız. İnşallah yüce Mevla bizleri önümüzdeki yıllarda daha büyük ve daha görkemli kutlu doğumlarda buluşturur. Büyük meydanlarda ve stadyumlarda yapalım ki yer gök ve yıldızlar O’na olan sevgimize şahitlik etsin."

İki bölümden oluşan konserin sonunda Polatlı Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu'nu 4 yıldır çalıştıran Şef Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Gönül ve din görevlisi kursiyerlere günün anısına plaket ve kursiyer katılım belgesi protokol üyeleri tarafından verildi.

Polatlı Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu, 2011 yılında açılan kurstan yararlanan din görevlilerinden oluşuyor.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber