Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 18 Eylül 2020 - 15:03 Yorum: 0

Polatlı’da korona virüs denetimi

Denetimlere İlçe Kaymakamı Murat Bulacak, İlçe Emniyet Müdürü Şener Derin, İlçe Jandarma Komutan V. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Adnan Altıntaş...

Polatlı’da korona virüs denetimi

Ankara'nın Polatlı ilçesinde korona virüs denetimi gerçekleştirildi.

Denetimlere İlçe Kaymakamı Murat Bulacak, İlçe Emniyet Müdürü Şener Derin, İlçe Jandarma Komutan V. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Adnan Altıntaş katıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında kent merkezinde denetimlere çıkan Kaymakam Bulacak, vatandaşlarla görüşerek, esnafların pandemi tedbirlerini yerinde gördü. Atatürk Caddesi'nde başlayan denetimlerde tek tek esnaflarla ve vatandaşlarla konuşan Bulacak, salgın süresince tedbirlere uyulması gerektiğini anlattı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarının artık hayatın bir parçası olduğunu ifade eden Bulacak, yapılan denetimlerde pandemi süreci hakkında hatırlatmalarda bulunmayı da ihmal etmedi. Kaymakam Bulacak, Cumhuriyet Meydanı'ndaki taksi durağı ve Polatlı Otobüs Terminali'ni de ziyaret ederek, toplu ulaşım araçlarına yönelik denetimlerde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber