Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2017 - 17:08 Yorum: 0

Poligon Kültür Merkezi ve Park Projesinin inşaatı başlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Poligon Kültür Merkezi ve Park Projesinin inşaatı başlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Gaziosmanpaşa'yı bir kültür beldesine dönüştürecek Poligon Kültür Merkezi projesinin inşaatında Rumeli Parkı'nın mevcut ekolojik yapısına zarar verilmeyecek.

Hürriyet Mahallesinde Rumeli Parkı ve Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü'nün yerine toplam 3 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilecek kültür merkezinde; kitabevi, sergi salonu, 4 derslik, 6 sinema salonu, fitness salonu, çok amaçlı salonlar, açık-kapalı restoran ve kapalı otopark yer alacak. Gaziosmanpaşa'nın kültürel çehresini değiştirecek ve bir kültür beldesine dönüşmesine büyük katkı sağlayacak projede Rumeli Parkı yenilenerek daha fonksiyonel, daha kullanışlı hale getirilecek.

Proje alanının yaklaşık olarak bin metrekaresi park olarak düzenlenecek ve parkta oyun grupları ve dinlenme alanları olacak. Mevcut ağaçlar ise plantasyon tekniklerine uygun olarak nakledilecek. Proje tamamlandıktan sonra da park alanına yeni ağaçlar dikilecek.

Projeyle mevcut Rumeli Parkı hem daha iyi bir görünüme kavuşacak hem de parkın altına inşa edilecek zemin altı otoparkıyla da çevredeki otopark ihtiyacını karşılayacak.

Poligon Kültür Merkezi ve Park Projesinin inşaatı başlıyor

Poligon Kültür Merkezi ve Park Projesinin inşaatı başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber