Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 08 Eylül 2022 - 12:45 Yorum: 0

Polis çiftin nikahını Başkan Öküzcüoğlu kıydı

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Minüre Düzenli ile Alaşehir İlçe...

Polis çiftin nikahını Başkan Öküzcüoğlu kıydı

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Minüre Düzenli ile Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışan komiser Said Dilber çiftinin nikahını kıydı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Minüre Düzenli ile Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışan komiser Said Dilber, Alaşehir'de düzenlenen törenle dünya evine girdi. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu tarafından kıyılan nikahın şahitliklerini Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy Ayten Uslusoy, TEM şube müdürü Kenan Akgöllü ve KOM Şube Müdürü Ömer Ceylan yaptılar.

Törende çiftçileri Manisa İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, meslektaşları ve yakınları

Nikahı kıyan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Bugüne kadar, tek başınıza bir hayat sürdürüyordunuz, bundan sonra bir ömür boyu beraber olacağınız bir hayata başlıyorsunuz. Bundan sonra kararları ortak vereceksiniz. Birbirinizi mutlaka dinleyin" diyerek çifte mutluluklar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber