Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Polis eşlerinden engelliler derneğine ziyaret

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli kadın polisler ve polis eşleri, engelliler derneğini ziyaret etti

Polis eşlerinden engelliler derneğine ziyaret

BİLECİK (AA) - Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli kadın polisler ve polis eşleri, engelliler derneğini ziyaret etti.

Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik, kabulünde yaptığı konuşmada, dernek olarak amaçlarının, engelliyi topluma kazandırmak, engelli ile ailelerini sosyalleştirmek ve özgüvenlerini arttırmak olduğunu söyledi.

Dernek olarak çeşitli kurumlarla işbirliği yaparak kurslar açtıklarını ve engelli ile ailelerinin topluma katılımlarını arttırdıklarını anlatan Çelik, "Şu ana kadar takı tasarım, İngilizce, işaret dili, bilgisayarlı muhasebe, satranç ve akıl oyunları kursları açtık. Karakalem ve resim kursumuz devam ediyor. Kur'an dili ve eğitimi kursumuzun formlarını dolduruyoruz. Önümüzdeki günlerde kursumuz başlayacak. Engellilerimiz haftanın 5 günü bu faaliyetlerle uğraşıyor" dedi.

Ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner'in eşi Şenay Güner, bayan ve polis eşleri, engelliler derneği üyeleriyle sohbet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber