Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 23 Eylül 2014 - 12:33 Yorum: 0

Polis eşliğinde lunapark gezisi

Elazığ Emniyet Müdürlüğünce yürütülen "Yarınlarımız Bugünlerde Saklı Projesi" kapsamında çoğu ilk kez lunaparka giden çocuklar gönüllerince eğlendi

Polis eşliğinde lunapark gezisi

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Yarınlarımız Bugünlerde Saklı Projesi" kapsamında lunaparka götürülen çocuklar gönüllerince eğlendi.

Çeşitli okullardan birçoğu daha önce lunaparka gitmeyen yaklaşık 100 öğrenci, polisler ve öğretmenleri eşliğinde eğlence merkezine geldi. 

Burada, çarpışan araba, korku treni ve dönme dolap gibi oyuncaklara binen çocukların, oldukça eğlendikleri görüldü.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ufuk Şahin, yaptığı açıklamada, bu yıl hayata geçirilen Yarınlarımız Bugünlerde Saklı Projesi kapsamında, 4 gün boyunca her gün 100 çocuğu lunaparka götüreceklerini söyledi.

Çocukların lunaparkta gönüllerince eğlenmesini sağlayacaklarını ifade eden Şahin, ''Bu kapsamda her gün 3 okuldan öğrencilerimizi öğretmenleriyle alarak buraya getireceğiz. Toplamda 400 çocuğumuzu buraya getirerek güzel vakit geçirmelerini sağlayacağız'' dedi.

Lunaparka ilk kez geldiğini belirten 4. sınıf öğrencisi Ferhat Eraslan, "Polis abiler bizi buraya getirdiği için çok sevindik. Bizi bütün oyuncaklara bindiriyorlar'' diye konuştu.

4. sınıf öğrencisi Elif Aktaş ise ''Buraya ilk defa geldim. İlk önce çarpışan arabaya bindik, çok eğlendik. Sonra da hızlı trene bindik ve çok eğleniyoruz'' şeklinde konuştu.

Çocuklar, daha sonra, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek'i ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından çocuklara emniyet birimleri gezdirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber