Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Nisan 2020 - 13:23 Yorum: 0

Polis korteji eşliğinde 23 Nisan coşkusu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, TBMM'nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında polis ekipleri kortej...

Polis korteji eşliğinde 23 Nisan coşkusu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, TBMM'nin açılışının 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında polis ekipleri kortej oluşturularak, yunus ekiplerinin açtığı dev bayrak ile şehirde tur attı. Marş ve siren çalarak ilerleyen korteje, vatandaşlar da balkondan bayrak sallayarak eşlik etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği kortejde, ekip araçları çocuklar için bayrak ve balolar ile süslendi. Yunus ekipleri, açtığı 6 metre uzunluğunda Türk Bayrağıyla sokaklarda dolaştı.

İlçe merkezinde sirenler eşliğinde tur atan ekiplere, balkon ve evlerinin önlerine çıkan vatandaşlar Türk Bayrağı sallayarak destek oldu. Bazı vatandaşlar da korteji cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Polis korteji eşliğinde 23 Nisan coşkusu

Polis korteji eşliğinde 23 Nisan coşkusu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber