Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Aralık 2017 - 13:38 Yorum: 0

Polis mahalle mahalle gezip hırsızlığa karşı uyarıyor

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, mahalle mahalle gezerek hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları...

Polis mahalle mahalle gezip hırsızlığa karşı uyarıyor

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, mahalle mahalle gezerek hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları uyarıyor.

Mahalle toplantıları, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla yapılıyor. Bu kapsamda evden, iş yerinden ve otomobillerden yapılan hırsızlık olaylarında, kapı kilitlerinin açılması amacıyla anahtar makineleri, ham anahtar, maymuncuk takımı gibi araç ve gereçlerin kullanıldığı ve bu araçların kaçak olarak çilingircilik mesleği yapan şahıslar tarafından tedarik edilmesi üzerine bilgilendirmeler yapılıyor. Bununla birlikte anahtar çoğaltma ve kilit değişimi gibi ihtiyaçların "Anahtarcılar, kilitçiler ve çilingirciler odasına" kayıtlı meslek mensuplarının haricindeki ruhsatsız kişilerden karşılanmaması ve hırsızlık olaylarının önlenmesinde güvenli kilit kullanımının önemi vurgulanıyor.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından; Sazova ve Büyükdere Mahallelerinde vatandaşların bilgilendirilmesine yönelik toplantılar yapılırken, konuyla ilgili broşürler dağıtılarak ,vatandaşların konu üzerinde duyarlılığının arttırılması sağlandı. Söz konusu bilgilendirme çalışmalarının diğer mahallelerde de devam edeceği öğrenildi.

Polis mahalle mahalle gezip hırsızlığa karşı uyarıyor

Polis mahalle mahalle gezip hırsızlığa karşı uyarıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber