Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Temmuz 2021 - 16:53 Yorum: 0

Polis müşteri kılığına girerek fuhuş operasyonu düzenledi

Afyonkarahisar'da bir evde fuhuş yapıldığını tespit eden polis ekipleri müşteri kılığına girerek girdikleri evde fuhuş yaptığı öğrenilen bir kadını...

Polis müşteri kılığına girerek fuhuş operasyonu düzenledi

Afyonkarahisar'da bir evde fuhuş yapıldığını tespit eden polis ekipleri müşteri kılığına girerek girdikleri evde fuhuş yaptığı öğrenilen bir kadını gözaltına aldı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri fuhuşla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda bir cep telefonu numarası kullanarak bunun üzerinden anlaştığı kişilerle fuhuş yaptığı tespit ederek Erenler mahallesindeki bir adrese müşteri kılığında gitti. Polis ekipleri, hakkında 9 adet suç kaydı bulunan Gülnihal K. (44) isimli kadın ile karşılaştı. Suçunu kabul eden kadın gözaltına alınarak hakkında işlem yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber