Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Şubat 2022 - 15:48 Yorum: 0

Polis Özel Harekattan gerçeği aratmayan tatbikat

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tarafından gerçeğini aratmayan bir tatbikat yapıldı.

Polis Özel Harekattan gerçeği aratmayan tatbikat

Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tarafından gerçeğini aratmayan bir tatbikat yapıldı. Gerçek mermilerin kullandığı tatbikat nefes kesti.

Kilis merkeze bağlı Duruca köyü atış alanında 80 özel harekat polisi ve 4 zırhlı taktik araç ile bir arazi tipi zırhlı aracın katılımıyla yaklaşık bir saat süren tatbikatta, polisler senaryo gereği belirlenen hedeflere yönelik operasyon düzenlendi. Gerçek mühimmat ve sis bombalarının da kullanıldığı tatbikatta Polis Özel Hareket Şube Müdürlüğünde görevli polisler, kısa mesafede şüpheli şahısları etkisiz hale getirme, minibüs içerisinde rehin alınan yolcuların kurtarılması, meskun mahal operasyonu, arazi taktik, tabanca taktik, zırhlı araçlarla taktik atışları gibi teknikler sergiledi.

Polis Özel Hareket Şube Müdürlüğünde görevli polisler, Keskin nişancı, roket ve bomba atar atışlarıyla hedef bölgeyi yumuşatarak hedefi imha ederken, Tatbikatın sonunda bir keskin nişancı polis, dağın yamacındaki balonu vurarak Türk bayrağı açtı. Gerçeğini aratmayan tatbikatın ardından özel harekat polisleri dua ederek kurban kesti. Tatbikatı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Selami Akşit, emniyet müdür yardımcıları izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber