Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Eylül 2018 - 11:53 Yorum: 0

Polis SMA hastası çocuğun hayalini gerçekleştirdi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, SMA hastası olan 7 yaşında ki Emirkan Acar'ın hayalini gerçekleştirdi.

Polis SMA hastası çocuğun hayalini gerçekleştirdi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, SMA hastası olan 7 yaşında ki Emirkan Acar'ın hayalini gerçekleştirdi. Küçük çocuk polis motosikleti ve polis aracına bindirildi.

Düzce'de faaliyet gösteren Bir Umut Rehabilitasyon Merkezi'nde özel eğitim gören, SMA hastalığına yakalanan ve kas gücünü kaybeden Emirkan Acar, öğretmenlerine polis olmak istediğini hayalinin bu olduğunu söylemesi üzerine öğretmenleri harakete geçti. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen öğretenler sayesinde Yunus ekipleri ile Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekipleri küçük Emirkan'ın olduğu okula geldiler. Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ekiplerinin yakından ilgilendiği Emirkan, bayan bir polisin kucağında önce motosiklete bindi, siren çaldı. Sonrasında ise Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü'ne ait ekip aracına binen Emirkan bu araçla evine gitti.

Emirkan'ın annesi Serap Acar ise çocuğunun hayalini gerçekleştiren polislere teşekkür etti.

Polis SMA hastası çocuğun hayalini gerçekleştirdi

Polis SMA hastası çocuğun hayalini gerçekleştirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber