Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Temmuz 2022 - 09:28 Yorum: 0

Polis tesisleri 5 yıldızlı otel gibi

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, kentte huzur ve güvenin sağlanması noktasında fedakarca görev yapan ekibinin, tatil ve izin günlerinde aileleri ile...

Polis tesisleri 5 yıldızlı otel gibi

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, kentte huzur ve güvenin sağlanması noktasında fedakarca görev yapan ekibinin, tatil ve izin günlerinde aileleri ile birlikte vakit geçirmesi için emniyet bünyesindeki tesislerde daha işlevsel ve konforlu hale getirilmesi talimatını vererek tesislerin 5 yıldızlı otel konforuna kavuşmasını sağladı.

İnci, kentte başta asayiş ve terör olmak üzere organize suç örgütleri ve uyuşturucu tacirlerine karşı, amansız bir mücadele ortaya koyup, fedakarca görev yapan personeli için tüm imkanların seferber edilmesi talimatını verdi. İnci, polislerin tatil ve izin günlerinde olduğu gibi boş zamanlarında da aileleriyle birlikte vakit geçirmesi için emniyet bünyesindeki tesislerin, daha işlevsel ve konforlu hale getirilmesi talimatını verdi.

İnci'nin talimatı üzerine merkez ilçe Çukurova'ya bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde; Seyhan Baraj Gölü kıyısında yer alan Adana Polisevi ile birlikte Yumurtalık'ta faaliyet gösteren Yumurtalık Polisevi'nde hummalı bir çalışma başlatıldı. Her iki tesiste de yenileme çalışmaları sürdürülürken, polisler de söz konusu tesislerde aileleriyle birlikte tatil yapıp, stres atma fırsatı buluyor. Özellikle Yumurtalık Polisevi, hem manzarası, hem de sunduğu imkanlarla 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.

Akdeniz sahilinde; 4 bin 216 metrekarelik bir alanda inşa edilen Yumurtalık Polisevi'nde 51 oda bulunuyor. Odalar, 3 ve 6 kişinin konaklayabileceği şekilde tasarlanırken, tesiste de aynı anda tam 120 aile; ortalama da 500 kişi kalabiliyor. Etkileyici bir deniz manzarası eşliğinde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sunulan tesisin plajında da özel bir iskele bulunuyor. Sadece polis ve kamu görevlilerinin, aileleriyle birlikte alındığı polisevinde; 7 gün 24 saat güvenlik de ön planda tutuluyor.

Adana şehir merkezine 80 kilometre uzaklıkta bulunan Yumurtalık Polisevi, aynı zamanda kar amacı gütmeyen bir tesis olarak öne çıkıyor. Polislerin, ailesi ve çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirip, yoğun iş temposunun stresini atabilmesi için gereken ortam sunulurken, fiyatlarda da diğer tesislere göre yüzde 25 daha ucuz olması, "ekonomik bir tatil" imkanı da veriyor. Yumurtalık Polisevi, mutfağıyla da öne çıkarken, özellikle deniz ürünlerindeki menüsü ile bölgenin dikkat çeken tesisleri arasında yer alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber