Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 11 Mayıs 2016 - 16:58 Yorum: 0

Polis Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde yaptıkları operasyonda uyuşturucu sattığı belirlenen...

Polis Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde yaptıkları operasyonda uyuşturucu sattığı belirlenen 2 zanlı tutuklandı.

Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik yürütülen planlı çalışmalar neticesinde Düzce Merkez uzun Mustafa, Kültür ve Yeni mahalle civarında uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik yapılan uzun süreli takip sonucunda 2 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslardan uyuşturucu temin ettiği tespit edilen 9 şahıs uyuşturucu hap ve sentetik kannobinoid (Bonzai) maddeleri ile yakalanarak haklarında uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapıldı. Şüpheli 2 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber