Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Ekim 2016 - 15:58 Yorum: 0

Polis ve Jandarma Aksaray’da kuş uçurmuyor

Aksaray'da şehir içinde geniş güvenlik önlemleri alarak halkın huzur ve güvenliği için 24 saat uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ile de...

Polis ve Jandarma Aksaray’da kuş uçurmuyor

Aksaray'da şehir içinde geniş güvenlik önlemleri alarak halkın huzur ve güvenliği için 24 saat uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma ile de ortaklaşa uygulamalar yaparak bölgede adeta kuş uçurtmuyor.

Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, Asayiş Şubesi ve Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, şehir içinde önemli kavşak ve güzergahlarda görev alarak sürekli denetimler yaparken, araçlar ve şahıslar didik didik aranarak sorgudan geçiriliyor. Karayollarındaki güvenlik önlemlerine de önem veren İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte ortaklaşa uygulamalar yaparak bölgenin geçiş güvenliğini sağlıyor. Aksaray-Adana Karayolu, Ankara Karayolu ve Konya Karayolu üzerinde özel bir uygulama noktası oluşturan emniyet ve jandarma ekipleri, hemen her aracı durdurarak hem arama, hem de sorgulama yapıyor. Günde yaklaşık 2 binin üzerinde araç kontrolü yapan jandarma ve polis ekiplerine, Narkotik detektörü köpekler de eşlik ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber