Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2014 - 10:03 Yorum: 0

Polis ve zabıta iş birliğinde servis araçlarına denetim

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, servis araçlarına denetim gerçekleştirildi

Polis ve zabıta iş birliğinde servis araçlarına denetim

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, servis araçlarına denetim gerçekleştirildi. 

İl Özel İdaresi Kavşağı'nda, sabah saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, araçların yetki belgesi ile belediyeden aldıkları güzergah izin belgeleri incelendi. 

Sürücülerin çeşitli konularda uyarıldığı denetimlerde, gerekli belgeleri bulundurmayan ve evrak eksikliği olan sürücülere gerekli cezai işlem yapıldı. 

Belirli aralıklarla gerçekleştirilen denetimlerde amacın, şehirdeki servis hizmetlerinin daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yürütülmesi olduğu bildirildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber