Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Nisan 2014 - 13:13 Yorum: 0

Polise palayla saldırdığı iddia edilen zanlı tutuklandı

BURSA (AA) - Bursa'da, 16 Nisan'da gözaltına alınmaya çalışılırken polise palayla saldırdığı ileri sürülen şüpheli tutuklandı.İddiaya göre, 16 Nisan'da, Osmangazi ilçesinde rutin devriye...

Polise palayla saldırdığı iddia edilen zanlı tutuklandı

BURSA (AA) - Bursa'da, 16 Nisan'da gözaltına alınmaya çalışılırken polise palayla saldırdığı ileri sürülen şüpheli tutuklandı.

İddiaya göre, 16 Nisan'da, Osmangazi ilçesinde rutin devriye görevini yapan polis ekipleri, emniyette çok sayıda hırsızlık suçundan kayıtları bulunan ve aranan Ulaş B, Sezer Y. ve Yunusemre K'yı gördü. Bu kişileri yakalamak için peşlerine düşen ekipler, takviye kuvvet istedi.

Şüphelilerin, ekmek bıçakları ve palayla saldırdığı polis memurlarından biri elinden yaralandı. Takviye kuvvet geldiği sırada polislere palayla saldıran Ulaş B'ye, bir emniyet görevlisi tarafından ateş açıldı. Kalçasından yaralanan zanlı, etkisiz hale getirildi.

Ulaş B, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi edildikten sonra Sezer Y. ve Yunusemre K. ile gözaltına alındı. 

Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ulaş B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber