Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 13:13 Yorum: 0

Polis’e Yangın Eğitimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Edremit İtfaiye Amirliği ekipleri Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline yangın eğitimi...

Polis’e Yangın Eğitimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Edremit İtfaiye Amirliği ekipleri Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline yangın eğitimi verdi.

Edremit İtfaiye Amirliği bünyesindeki eğitmenler, Polislere yangın, yangın esnası ve sonrası yapılacakları anlattıktan sonra yangın tüplerinin çalışmasını uygulamalı olarak gösterdiler. Toplumun her kesiminin, her yaştan kişinin yangın karşı eğitim alması gerektiğinin altını çizen yetkililer diğer kamu kurum ve kuruluşlarında da önleyici yangın faaliyeti olarak eğitimlere devam edeceklerini ifade ettiler.

Polis’e Yangın Eğitimi

Polis’e Yangın Eğitimi

Polis’e Yangın Eğitimi

Polis’e Yangın Eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber