Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Nisan 2018 - 10:24 Yorum: 0

Polisgücü’nün önlenemeyen yükselişi

Hokeyde 2017-2018 Sezonu Kadınlar ve Erkekler Açık Alan Süper Lig 1. Etap maçları heyecanı Konya'da sürüyor.

Polisgücü’nün önlenemeyen yükselişi

Hokeyde 2017-2018 Sezonu Kadınlar ve Erkekler Açık Alan Süper Lig 1. Etap maçları heyecanı Konya'da sürüyor. Hokeyde devrim yaparak Avrupa Şampiyonluğu'nu Türkiye'ye kazandıran Gaziantep Polisgücü, erkek ve kadın takımlarıyla Süper Lig'de de fırtına gibi esiyor.

Gaziantep Polisgücüspor kadın ve erkek hokey takımları, Konya Saraçoğlu Hokey Sahasında oynanmakta olan 2017-2018 Sezonu Kadınlar ve Erkekler Açık alan Süper Lig 1. Etap maçlarında karşılaştıkları bütün rakiplerini geride bırakarak ligdeki liderliklerini sürdürdü. Oynanan son karşılaşmalarda Gaziantep Polisgücü Erkek takımı rakibi Bolu Belediyespor Kulübü'nü 3-2, Gaziantep Polis Gücü Kadın takımı ise rakibi Nizip Gençlik Spor Kulübü'nü 6-0 yenerek sahadan galip ayrıldı.

2017-2018 Sezonu Kadınlar ve Erkekler Açık alan Süper Lig 1. Etap maçlarının bugün oynanacak maçlar ile sona ereceğini belirten Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, erkek takımının Diyarbakır PEYAS SK ile kadın takımının ise Bolu Belediyespor hokey takımıyla karşılaşacağını belirterek, her iki maçtan da galip ayrılıp 1. Etap'ı zirvede tamamlamak istediklerini söyledi. Kaplan, erkek ve kadın hokey takımlarının birinci ikinci etapta da liderliklerini sürdürerek 2018 Türkiye Şampiyonluğu kupasını Gaziantep" kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Polisgücü’nün önlenemeyen yükselişi

Polisgücü’nün önlenemeyen yükselişi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber