Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Mayıs 2016 - 20:29 Yorum: 0

Polisi Alarma Geçiren Şüpheli Çantadan 4 Kadın Kimliği Çıktı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir alışveriş merkezi önünde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.

Polisi Alarma Geçiren Şüpheli Çantadan 4 Kadın Kimliği Çıktı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir alışveriş merkezi önünde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Alışveriş merkezi bahçesi boşaltılırken, olay yerine gelen tam donanımlı bomba imha uzmanı, çantayı inceleyerek fünye ile patlatma gereği duymadı. Çantanın içinden 4 tane kadın kimliği çıktı.

Olay merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Zafer Plaza alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Bahçe duvarında oturan vatandaşlar duvar kenarında beyaz bir kadın çantası gördü. Hemen polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler alışveriş merkezi bahçesini boşaltarak geniş güvenlik tedbiri aldı. Çantanın olduğu alan güvenlik şeridine alındı. Bomba imha uzmanının çağrıldığı olay yerinde vatandaşlar şüpheli çantanın fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı tam donanımlı kıyafetini giyerek şüpheli çantayı inceledi. Çantanın fünye ile patlatılmasına gerek olmadığına karar veren uzman, çantayı açtı. Çantanın içindenn bir cüzdan ile 4 kadın kimliği çıktı. Çantanın bir vatandaş tarafından unutulduğu ihtimali üzerinde durulurken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Polisi Alarma Geçiren Şüpheli Çantadan 4 Kadın Kimliği Çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber