Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Mayıs 2017 - 13:58 Yorum: 0

Polisi görünce seyir halindeki motosikletten atlayıp kaçtılar

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde peşlerindeki polis otosundan sepetli motosiklet ile kaçan şahıslar, karşılarında motorize trafik polisini görünce motosikletten...

Polisi görünce seyir halindeki motosikletten atlayıp kaçtılar

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde peşlerindeki polis otosundan sepetli motosiklet ile kaçan şahıslar, karşılarında motorize trafik polisini görünce motosikletten atladı. Sürücüsüz kalan motosiklet bir araca çarparken, yakalanan 3 kişiden 2'sine cezai işlem uygulandı.

Turgutlu Fatih Sanayi Sitesi'nde meydana gelen olayda sepetli motosiklet ile polis otosundan kaçtığı iddia edilen şahıslar, bir anda karşılarında motosikletli trafik polisini gördü. Polisleri karşılarında gören motosikletteki 3 şahıs, seyir halindeki sepetli motosikletten atlayarak kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri şahısları kovalamaya devam ederken, sürücüsüz kalan motosiklet park halindeki bir araca çarptı. Ehliyetsiz oldukları için kaçtıkları öğrenilen 3 şahıstan 2'si yakalanarak, cezai işlem uygulandı.

Ortaya çıkan ilginç görüntüler ise sanayi sitesindeki bir dükkanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber