Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mayıs 2018 - 04:08 Yorum: 0

Polisin şüphelendiği araçtan uyuşturucu çıktı

Ankara Kızılcahamam'da polis ekiplerinin durumundan şüphelenerek, arama yaptığı araçta miktar eroin ve kokain maddelerine rastlanması üzerine 3 kişi gözaltına...

Polisin şüphelendiği araçtan uyuşturucu çıktı

Ankara Kızılcahamam'da polis ekiplerinin durumundan şüphelenerek, arama yaptığı araçta miktar eroin ve kokain maddelerine rastlanması üzerine 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre, Yenice Mahallesi Deli İmam Caddesi üzerinde devriye görevindeki polis ekipleri, yol kenarında park halinde duran araçtan şüphelenerek, oto içindeki 3 şahsı indirip arama yatı. Şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda, kokain ve eroin maddelerine rastlandı.

Şüpheliler, İ.C. (22), B.B. (27) ve M.Ç.'yi (28) kelepçeleyerek gözaltına alan ekipler, şahısları sorgulamaları yapılmak üzere emniyete götürdü. Olay hakkında tahkikat sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber