Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Eylül 2020 - 11:03 Yorum: 0

Polisler tarafından darp edildiğini öne süren şahsın iddiası yalan çıktı

Kadıköy'de polisler tarafından darp edildiği şeklinde sosyal medya hesabından gerçek dışı paylaşımlar yapan şüpheli gözaltına alındı.

Polisler tarafından darp edildiğini öne süren şahsın iddiası yalan çıktı

Kadıköy'de polisler tarafından darp edildiği şeklinde sosyal medya hesabından gerçek dışı paylaşımlar yapan şüpheli gözaltına alındı. Söz konusu olayla ilgili ortaya çıkan görüntülerde, herhangi bir darp olayının yaşanmadığı görüldü.

Kadıköy'de 25 Eylül'de Rambo Okan lakabı ile tanınan O.G.(53) isimli şahsın sosyal medya hesaplarından Kadıköy ilçesi Boğa Meydanı'nda polisler tarafından darp edildiği şeklinde video paylaşımları yapması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında bahse konu olayla ilgili elde edilen kamera görüntüleri incelendi. Görüntülerde, O.G. isimli şahsın saat: 17.51 sıralarında Boğa Meydanı'nda bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevlilerinin yanına gelerek konuştuğu, görevlilerle video çektiği, sonrasında ise yürüyerek uzaklaştığı ve herhangi bir darp olayının yaşanmadığının görüldü.

Darp iddiasıyla ilgili gerekli işlemlerin yapılabilmesi için O.G.'ye ulaşan polisler, şahsı Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürerek doktor raporu aldı ve alınan raporda herhangi bir darp izine rastlanmadığı tespit edildi. Polisler tarafından darp edildiği şeklinde gerçeğe uymayan beyanda bulunan şüpheli O.G., "Kasten Yaralama" ve "Suç Uydurma" suçlarından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber