Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Mayıs 2018 - 06:13 Yorum: 0

Polislerin kaza yapmasına neden olan hırsızlardan bir yakalandı

Adana'da motorize yunus timlerinin kaza yapmasına sebep olan limon hırsızlarından bir kişi yakalanırken diğer kişinin de arama çalışmaları devam ediyor.

Polislerin kaza yapmasına neden olan hırsızlardan bir yakalandı

Adana'da motorize yunus timlerinin kaza yapmasına sebep olan limon hırsızlarından bir kişi yakalanırken diğer kişinin de arama çalışmaları devam ediyor. Yakalanan kişi kamyoneti sakladığı yeri polislere söylerken kamyonet incelemek üzere emniyete çekildi.

Alınan bilgiye göre, 20 Mayıs Pazar akşamı bir bahçeden limon hırsızlığı yapan iki kişi 01 JU 010 plakalı kamyonete binerek kaçmaya başladı. Motorize yunus timleri şahıslara "dur" ihtarında bulundu ancak şahıslar kaçmaya devam etti. Kovalama sonucunda motorize yunus timlerinin kaza yapmasına neden olan 01 JU 010 plakalı kamyonet izini kaybettirirken olay da iki polis memurunun ağır yaralanmıştı.

Polis ekipleri aracın plakasını MOBESE ve güvenlik kamera kayıtlarından tespit etti. Daha sonra yapılan arama çalışmalarında, Yüreğir İlçe Araştırma ekipleri araç sürücüsünün yanında bulunan Mikail Ortakaya saklandığı evde kıskıvrak yakalandı. Polis aracın nerede olduğunu sorunca Ortakaya, kamyoneti sakladığı yeri polise söyledi. Yüreğir İlçesi Irmakbaşı Mahallesi'nde bir portakal bahçesine içerisine saklanan araç olay yeri inceleme polisleri tarafından incelendi. Ardından detaylı incelemesi yapılmak üzere emniyete çekildi.

Olayda kamyoneti kullanan "Lolo" lakaplı Nurettin Aydoğan'ın arama çalışmaları devam ediyor.

Polislerin kaza yapmasına neden olan hırsızlardan bir yakalandı

Polislerin kaza yapmasına neden olan hırsızlardan bir yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber