Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 20 Ağustos 2021 - 10:13 Yorum: 0

Polisten aşıya destek

Malatya'da polisler aşı olmanın gerekliliği konusunda mahalle sakinleri, esnaf ve gençleri ziyaret ederek, salgınla mücadelede aşının gerekliliği konusunda...

Polisten aşıya destek

Malatya'da polisler aşı olmanın gerekliliği konusunda mahalle sakinleri, esnaf ve gençleri ziyaret ederek, salgınla mücadelede aşının gerekliliği konusunda bilgilendirme yapıyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri ile birlikte Aşı Kampanyası bağlamında vatandaşlara salgınla mücadelede aşı olmanın gerekliliği konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıyor.

Polisler ayrıca mahalle sakinleri, esnaf ve gençleri ziyaret ederek salgınla mücadelede aşının gerekliliği konusunda broşür ve afiş dağıtımı yapıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber