Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2014 - 17:58 Yorum: 0

Polisten hırsızlık uyarısı

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arslan, vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.Arslan, yaptığı açıklamada, havaların sıcak gitmesi...

Polisten hırsızlık uyarısı

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arslan, vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Arslan, yaptığı açıklamada, havaların sıcak gitmesi nedeniyle bir çok vatandaşın evlerinin pencerelerini, balkon kapılarını açık bırakarak uyuduklarını, bunun hırsızlara davetiye çıkardığını söyledi.

Vatandaşların evlerinin balkon kapılarını yatmadan önce ve dışarı çıktıklarında mutlaka kilitlemeleri gerektiğini ifade eden Arslan, yaz mevsimi süresince hırsızlık olaylarında artış olduğunu kaydetti.

Arslan, şöyle devam etti:

"Evden birkaç günlüğüne ayrılacağınızda mutlaka güvenebileceğiniz komşularınızı haberdar edin. Tatil için Sorgun'a gelen gurbetçilerimizin de daha dikkatli olmaları gerekiyor. Evden ayrıldıklarında kapı ve pencerelerini kontrol etmeleri, ayrıca arabalarında bulunan değerli eşyalarını ve çantalarını yanlarından ayırmamaları gerekiyor. Böyle durumlarda yaşanabilecek hırsızlık olaylarında vatandaşlarımız mutlaka telefonla 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgi versinler.”

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber