Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2016 - 17:18 Yorum: 0

Polisten Öğrencilere Anlamlı Karne Hediyesi

Van İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı "Gerçekleşen Hayaller" projesi kapsamında...

Polisten Öğrencilere Anlamlı Karne Hediyesi

Van İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı "Gerçekleşen Hayaller" projesi kapsamında 41 öğrenci dört günlük gezi için il dışına çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından Van merkezde okuyan ve başarılı olan 41 öğrenci için karne hediyesi olarak dört günlük bir gezi düzenlendi. Van Ferit Melen Havaalanı'nda bir açıklamada bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü yetkilileri, çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi ve bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunulması amacıyla proje hazırlandığını belirterek, "Ekonomik olarak yetersiz, kenar mahallelerde ikamet eden, sokakta çalışan, suça sürüklenme tehlikesi olan ve yaşadığı çevre itibari ile risk altında olan yaşı küçüklerin topluma kazandırılması için Kalkınma Bakanlığı SODES tarafından fonlanan ve İl Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü'nce "Gerçekleşen Hayaller" projesi kapsamında 41 başarılı öğrencimize karne hediyesi olarak bir gezi düzenledik. 6 personelin gözetiminde geziye çıkan öğrencilerimiz, ülkemizin doğal ve manevi güzelliklerini yaşayarak öğrenme adına Adana, Nevşehir (Kapadokya-Ürgüp-Göreme), Konya (Mevlana) ve Antalya illerini gezecekler" dediler.

İlk defa uçağa binmenin ve il dışına çıkmanın heyecanını yaşayan çocuklar ise, "Daha önce hiç uçağa binmemiştik ve Van dışında bir yer görmemiştik. Şimdi polis ağabeylerimiz sayesinde daha önce hayalini kurduğumuz birçok şeye kavuşacağız. Hem uçağa bineceğiz hem de dört il gezeceğiz. Nevşehir'de balona bineceğiz ve birçok tarihi yer gezeceğiz. Çok mutluyuz. Allah devletimizden ve polisimizden razı olsun" şeklinde konuştular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber